HTML

kísérletiblog

Csak egy kísérlet, egy próbaverzió arra ha esetleg NAGY, Igazi, Valódi blogot indítanék. Gyakroltaban hogyan megy a bloggazdaság, commenetek (ha lesznek) hogyan kezelendők, feltöltés, technikák. i tak dalse....

Friss topikok

Archívum

BUÉK- ahogy én érzem... :-)

2009.12.31. 18:00 Próbanyúl

Most ennek az évnek a vége jött el. Itt az újév a nyakunkon, ideje fogadalmakat tenni azoknak, akik szoktak, virslit, kocsonyát, holnap lencsét enni (másnaposságra is jó talán).

Ilyenkor szokás udvariasan válaszolgatni, a 'hová mész szilveszterezni' típusú kérdésekre; este megfelelni a kötelező jókedvnek; muszájból fennmaradni éjfélig, mert azt úgy szokás; hallgatni a petárdák tompa pufogását, megnyugtatni a házikedvenceket, akik számára az év legborzasztóbb éjjele következik; reggel csodálkozva szétnézni és megkérdezni egy másik ismeretlent, hol is vagyunk tulajdonképpen? :-), vagy illuminált állapotban 5 kört utazni valamelyik éjszakai járaton; elviselni és nevetve tűrni, ahogy egy idegen közvetlenül a füledbe harsog az 5 perce az aluljáróban megvásárolt kínai sípot tartalmazó 3 méteres trombitájával; amerikai exelnökök képét ábrázoló maszkot húzni a fejedre, ezáltal azt hinni, hogy vicces vagy, pedig nem; órákat várni a taxitársaságra, hogy felvegyék végre a telefont, mert megfagysz kint a hidegben egy szórakozóhely után, ahol kifizettél egy tízest, de a pénzedért csak egy pár fonnyadt virslit kaptál; amikor végre hazaérsz, és elégedetten nyugtázod, hogy túléltél egy újabb évet, de atavalyi szilveszter jobb volt :-)

www.kickoff.hu/index.php

Szólj hozzá!

Címkék: életérzés 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://kiserleti.blog.hu/api/trackback/id/tr421634422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása